19%

Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. SunWay SWGT 300 W fekete üveg, TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓVAL,TERMOSZTÁTNÉLKÜLI, MANUAL.KAPCS.900x450x15,IP 54, FŰTHETŐ TERÜLET: 6 m²/15 m³

106800 Ft 86800 Ft 68346 Ft + ÁFA

Készleten

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

  • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
  • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
  • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
  • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Teljesítmény

450 W

Fűthető terület

9 m2

Fűthető légtér

23 m3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. SunWay SWGT 300 W fekete üveg, TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓVAL,TERMOSZTÁTNÉLKÜLI, MANUAL.KAPCS.900x450x15,IP 54, FŰTHETŐ TERÜLET: 6 m²/15 m³” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük