8%

Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. SunWay SW 300 W fehér, fém, termosztát nélküli, manuális kapcsolóval 800x370x17 IP 34; 1,2-1,45 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 6 m²/ 15 m³. Az infrapanel fali, mennyezeti és kerekes rögzítésre alkalmas!

39200 Ft 36200 Ft 28504 Ft + ÁFA

Infravörös fém fűtőpanel

Készleten

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

  • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
  • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
  • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
  • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

További információk

Tömeg 6 kg
Méretek 800 × 370 × 15 mm
Teljesítmény

300 W

Fűthető terület

6 m2

Fűthető légtér

15 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. SunWay SW 300 W fehér, fém, termosztát nélküli, manuális kapcsolóval 800x370x17 IP 34; 1,2-1,45 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 6 m²/ 15 m³. Az infrapanel fali, mennyezeti és kerekes rögzítésre alkalmas!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük