Infrapanel SunWay SW 500 W fehér, fém, termosztát nélkül, manuális kapcsolóval 1100x470x17 IP 34; 2,2 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 10 m² /25 m³. Az infrapanel fali, mennyezeti és kerekes rögzítésre alkalmas!

(1 vásárlói értékelés)

59700 Ft 47008 Ft + ÁFA

Infravörös fém fűtőpanel

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

 • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
 • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
 • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
 • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 1100 × 470 × 15 mm
Teljesítmény

500 W

Fűthető terület

10 m2

Fűthető légtér

25 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Fehér

Infrapanel SunWay SW 500 W fehér, fém, termosztát nélkül, manuális kapcsolóval 1100x470x17 IP 34; 2,2 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 10 m² /25 m³. Az infrapanel fali, mennyezeti és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 1 értékelés

 1. Deák Ferenc

  Ez a termék jobban bevált mint egy másik társa, (TC 395) egy 12 m2 alapterületű szobát fűtök vele.
  Egy fehér panellap, hangja nincs, csak árasztja a meleget. Termosztátra nem nagyon van szükség.
  2 nap alatt 20-22 fokosra tudja felfűteni a 16 fokos szobát, és tartja is ezt a hőmérsékletet.
  Önálló fűtésként, hogy megállja e a helyét, én ezt megkérdőjelezném!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük