Infrapanel TEPLOCeramic TCM 450 W termosztát nélkül, manuális kapcsolóval, IP 54; 1,8-2,0 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 9 m² /23 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(2 vásárlói értékelés)

47000 Ft52000 Ft

A legjobb megoldás a kényelmes fűtéshez.

Széles színválasztékban kapható márvány felület.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

 • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
 • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
 • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
 • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 14 kg
Méretek 900 × 450 × 15 mm
Teljesítmény

430 W

Fűthető terület

9 m2

Fűthető légtér

23 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Márvány 4905, Márvány 49103, Márvány 49202, Márvány 49713, Márvány 49733

Infrapanel TEPLOCeramic TCM 450 W termosztát nélkül, manuális kapcsolóval, IP 54; 1,8-2,0 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 9 m² /23 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 2 értékelés

 1. Sas Adrienn

  Nagyon bevált nekünk! Elégedett vagyok!

 2. György (megerősített tulajdonos)

  Elégedett vagyok a termékkel.
  Nagyon pontos tájékoztatást kaptam a termékről az előzetes telefonbeszélgetésünk alkalmával.
  A kiszállítás is nagyon gyors és pontos volt.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük