4 - 4%

Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. TC 395 W kerámia, termosztát nélküli, dug villás kapcsolóval, IP 54; 1,7 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 8 m²/20 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(1 vásárlói értékelés)

38900 Ft40900 Ft

Költséghatékony modell,

Lakossági felhasználásra és polgári építkezésekhez

 

Kiürítés

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

  • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
  • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
  • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
  • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 13 kg
Méretek 600 × 600 × 13 mm
Teljesítmény

395 W

Fűthető terület

7 m2

Fűthető légtér

18 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Bézs, Fehér, Fekete

Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. TC 395 W kerámia, termosztát nélküli, dug villás kapcsolóval, IP 54; 1,7 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 8 m²/20 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 1 értékelés

  1. Bartalos László (megerősített tulajdonos)

    Már 2 éve használjuk kiegészitésként, nagyon bevált, tökéletesen müködik. Sőt vásároltunk még egyet , a kisbabánk szobájába.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük