Infrapanel TEPLOCeramic TC 395 W kerámia, termosztát nélküli, dug villás kapcsolóval, IP 34; 1,7 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 8 m²/20 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(1 vásárlói értékelés)

40900 Ft

Költséghatékony modell,

Lakossági felhasználásra és polgári építkezésekhez

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

  • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
  • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
  • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
  • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 13 kg
Méretek 600 × 600 × 13 mm
Teljesítmény

395 W

Fűthető terület

7 m2

Fűthető légtér

18 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Bézs, Fehér, Fekete

Infrapanel TEPLOCeramic TC 395 W kerámia, termosztát nélküli, dug villás kapcsolóval, IP 34; 1,7 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 8 m²/20 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 1 értékelés

  1. Bartalos László (megerősített tulajdonos)

    Már 2 éve használjuk kiegészitésként, nagyon bevált, tökéletesen müködik. Sőt vásároltunk még egyet , a kisbabánk szobájába.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük