Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. TCM-RA 500 W kerámia, beépített digitális termosztáttal, IP0 34; 2,2 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 10 m² /25 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(3 vásárlói értékelés)

62900 Ft63900 Ft

Kiürítés

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

 • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
 • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
 • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
 • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 12 kg
Méretek 600 × 600 × 14 mm
Teljesítmény

500 W

Fűthető terület

10 m2

Fűthető légtér

25 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Fehér, Fekete, Márvány Bézs

Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. TCM-RA 500 W kerámia, beépített digitális termosztáttal, IP0 34; 2,2 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 10 m² /25 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 3 értékelés

 1. Ulviczki Béla

  Ezt a terméket kerestem. A Praktiker segített ide eljutni. A kolléga mindenben max segítséget adott

 2. Ulviczki Béla

  Az áruval teljesen elégedett vagyok. Kezelhetősége egyszerű. Kellemes hőérzetet ad. a színválaszték is kielégítő. Fogyasztása nem növelte annyira a villanyszámlát mint a gázfűtés a gázszámlát. Ajánlom másoknak is a terméket. Ha lakást cserélek csak ezt a fűtési formát fogom választani, beüzemelni ezekkel a termékekkel.

 3. Lucza Vivien (megerősített tulajdonos)

  A panelt a fürdőszobába vásároltuk meg, ami 6 m2-es. 21 fokra állítva tökéletes egyenletes meleget biztosít.Érintésre viszont nem forró nem süt meg. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük