Infrapanel TEPLOCeramic TCM-RA 500 W kerámia, beépített digitális termosztáttal, IP0 34; 2,2 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 10 m² /25 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(3 vásárlói értékelés)

64900 Ft65900 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

 • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
 • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
 • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
 • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 12 kg
Méretek 600 × 600 × 14 mm
Teljesítmény

500 W

Fűthető terület

10 m2

Fűthető légtér

25 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Fehér, Fekete, Márvány Bézs

Infrapanel TEPLOCeramic TCM-RA 500 W kerámia, beépített digitális termosztáttal, IP0 34; 2,2 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 10 m² /25 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 3 értékelés

 1. Ulviczki Béla

  Ezt a terméket kerestem. A Praktiker segített ide eljutni. A kolléga mindenben max segítséget adott

 2. Ulviczki Béla

  Az áruval teljesen elégedett vagyok. Kezelhetősége egyszerű. Kellemes hőérzetet ad. a színválaszték is kielégítő. Fogyasztása nem növelte annyira a villanyszámlát mint a gázfűtés a gázszámlát. Ajánlom másoknak is a terméket. Ha lakást cserélek csak ezt a fűtési formát fogom választani, beüzemelni ezekkel a termékekkel.

 3. Lucza Vivien (megerősített tulajdonos)

  A panelt a fürdőszobába vásároltuk meg, ami 6 m2-es. 21 fokra állítva tökéletes egyenletes meleget biztosít.Érintésre viszont nem forró nem süt meg. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük