6.8%

Infrapanel TEPLOCeramic TCM-RA 750 W kerámia, beépített digitális termosztáttal 900x600x16 IP 34; 3,3 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 15 m². /38 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(3 vásárlói értékelés)

76900 Ft82500 Ft

Az infrapanelek alternatív fűtési módot kínálnak a felhasználók részére. Teljesen alkalmasak önálló vagy kiegészítő fűtésre is.

Számos előnnyel bír a hagyományos konvekciós fűtési módokkal szemben:

 • Energiatakarékos
 • Nincs szén-dioxidés szén-monoxid kibocsátás
 • Kellemes hőérzetet biztosít
 • Nincs energia veszteség
 • Zajmentes
 • Egyszerű üzembe helyezni
 • Dizájnos megjelenésüknek köszönhetően könnyen beilleszthetők otthonunkba
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

 • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
 • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
 • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
 • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 21 kg
Méretek 900 × 600 × 16 mm
Teljesítmény

750 W

Fűthető terület

15 m2

Fűthető légtér

38 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Márvány 692168, Márvány 692179, Márvány 692239, Márvány 694425, Márvány 695542, Márvány 697771

Infrapanel TEPLOCeramic TCM-RA 750 W kerámia, beépített digitális termosztáttal 900x600x16 IP 34; 3,3 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 15 m². /38 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 3 értékelés

 1. Erős Attila

  Korábban vásárolt 1000W,és 300W fém panelekkel szerzett nagyon pozitív tapasztalatom okán, amiket hétvégi házba vásároltam,rendeltem
  a 750W-os kerámiát az otthoni gyerekszobába. Hatékonyak, jól szabályozhatóak a termosztátnak köszönhetően,valamint a kerámia különösen esztétikus is. A termékekkel teljesen elégedett vagyok.

 2. Berényi Tünde (megerősített tulajdonos)

  Nekem 2 db TCM-RA 750-es kerámia fűtőpanel van a lakásban. Az egyik egy majdnem 30 négyzetméteres részében van a lakásnak ahol a gyerekek a legtöbbet tartózkodnak. Csodás meleg van bennt amélkül is , hogy a központi fűtést bekapcsolnám. Ez a két panel azon túl,hogy nagyon mutatós sokat segített megspórolni a hagyományos fűtés számlámból. 1 éve használom és csak ajánlani tudom mindenkinek.

 3. Lucza Vivien (megerősített tulajdonos)

  Ebből a panelfajtából 2 darabot vásároltunk. Mind a kettő 16 m2-es szobában van, melynek belmagassága 2,4 méter. 23 fokra állítva csodálatos kellemes meleg van, nincs hidegérzet, nem kell várni, hogy felmelegedjen. Egyenletes a hőmérséklet. Azon kívül, hogy jól fűt még mutatós is a panel a márványos mintákkal. A forgalmazó pedig nagyon segítőkész és minden szükséges információt elmond és megmutat! Csak ajánlani tudom.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük