8 - 12%

Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. TCM-RA 1000 W kerámia, beépített digitális termosztáttal 1200*600*17 IP34; 4,4 A, FŰTHETŐ LÉGTÉR: 20 m²/50 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(2 vásárlói értékelés)

87900 Ft91900 Ft

Nagy létesítményeknek nagy teljesítmény.

Kiváló megoldás nagy alapterületű és belmagasságú objektumok fűtésére

Kiürítés

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

 • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
 • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
 • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
 • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

További információk

Tömeg 22 kg
Méretek 1200 × 600 × 17 mm
Teljesítmény

1000 W

Fűthető terület

20 m2

Fűthető légtér

50 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Bézs, Fehér, Fekete, Márvány 12073, Márvány 12316, Márvány 12973

Infrapanel TeploCeramic Hungary Kft. TCM-RA 1000 W kerámia, beépített digitális termosztáttal 1200*600*17 IP34; 4,4 A, FŰTHETŐ LÉGTÉR: 20 m²/50 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 2 értékelés

 1. HT

  Hőszivattyús fűtés mellé kiegészítő fűtésnek vásároltuk a téli szezonra. Már volt tapasztalat a kisebb teljesítményűekkel, így ez sem volt csalódás.
  Új építésű családi ház, átlag feletti hőszigetelési értékekkel. A “cserépkályha” hőeffekt elérése volt a cél. Bejött, a család hölgy tagjai követelnek még belőle párat 🙂

 2. Lucza Vivien (megerősített tulajdonos)

  Ebből a panelfajtából 2 darabot vásároltunk, egy 24 m2 és egy 21 m2-es szobába, a nagyobb szoba belmagassága 2,4 m a kisebbé pedig 2,8 m. Mind a két helységben 23 fokra állítottuk a termosztátot és kellemes meleg van folyamatosan. Nincs porszag, vagy kihűlt lakás. A panelok vékonyak, így kevés helyet foglalnak. Illetve az egyszerű rögzítési mód miatt, nem kell külön szerelőt hívni a telepítéshez. Nagyon egyszerű, kényelmes és kellemes fűtési rendszer. Ha újra kéne kezdenem sem választanék másik márkát! A forgalmazó tényleg törődik a vásárlóval és minden lehetséges felmerülő kérdést megválaszol. Csak pozitív élményem van! Mindenkinek ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük