Infrapanel TEPLOCeramic TCM-RA 550 W kerámia, beépített digitális termosztáttal 900x450x15 IP 34; 2,4 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 11 m² /28 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(1 vásárlói értékelés)

62500 Ft

Az infrapanelek alternatív fűtési módot kínálnak a felhasználók részére. Teljesen alkalmasak önálló vagy kiegészítő fűtésre is.

Számos előnnyel bír a hagyományos konvekciós fűtési módokkal szemben:

 • Energiatakarékos
 • Nincs szén-dioxidés szén-monoxid kibocsátás
 • Kellemes hőérzetet biztosít
 • Nincs energia veszteség
 • Zajmentes
 • Egyszerű üzembe helyezni
 • Dizájnos megjelenésüknek köszönhetően könnyen beilleszthetők otthonunkba
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

 • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
 • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
 • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
 • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 14 kg
Méretek 900 × 450 × 15 mm
Teljesítmény

550 W

Fűthető terület

11 m2

Fűthető légtér

28 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Fehér, Márvány 4905, Márvány 49103, Márvány 49202, Márvány 49713, Márvány 49733

Infrapanel TEPLOCeramic TCM-RA 550 W kerámia, beépített digitális termosztáttal 900x450x15 IP 34; 2,4 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 11 m² /28 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 1 értékelés

 1. G. Katalin

  Tavaly ilyenkor még azt sem tudtam, mi az hogy kerámia infrapanel. Ma már 3 is van a lakásban. Először egy 750 W-ost vettem próbának, ami bevált, és utána egy 550 W-ost és egy 500 W-ost is. A segítőkész ügyvezető ajánlását meghallgatva választottam a méreteket, aki szerint lényeges a későbbi komfortérzésben, hogy az adott lakás négyzetméteréhez, illetve fűthető légköbméteréhez igazítsük a kiválasztandó panelek megvásárlását.A korábbi konvektorokat cseréltem ezekre. Nagyobb a hely, jó meleg van az egész lakásban, szinte cserépkályha érzete van az embernek, aki a panel előtt ül vagy a közelében fekszik. Ráadásul még jól is néz ki. Én a márványos változatokat választottam, amik nagyon dekoratívak. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, akinek elege van a gázfűtésből és egy korszerű, modern, csendes fűtési módra vágyik, ami egyenletes meleget és kiváló hőérzetet nyújt a lakásban lakóknak. A mai panelt a fiamnak vettem, aki szintén teljesen odavan ezért kitűnő fűtési módért.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük