Infrapanel TEPLOCeramic TCM 800 W kerámia, termosztát nélküli, manuális kapcsolóval 1200x600x17 IP 34; 3,6 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 16 m² /40 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas!

(1 vásárlói értékelés)

67000 Ft77000 Ft

Nagy létesítményeknek nagy teljesítmény.

Kiváló megoldás nagy alapterületű és belmagasságú objektumok fűtésére

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Ha Ön az egyszerű megoldások híve és nem hajlandó költséges és gazdaságtalan fűtési rendszereket igénybe venni, ön számára a TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek kulcsrakész autonóm megoldást jelentenek az otthona fűtésében. Önnek csak a panelek, a csatlakozó vezetékek és a szabályozók árát kell megfizetni és természetesen a felhasznált energia mennyiségét.                                                                                                                Örökre elfelejtheti:

  • a kémény gondozási és szükség esetén a bélelési költségeket.
  • nem kell évente karbantartási munkákat végezni.
  • alkalmazkodni a szakember időpontjaihoz
  • szénmonoxid veszély nem áll fen.

Az Infrapanel telepítését megtekintheti a főoldalon lévő videón. Fontos, hogy az elektromos vezetékek legyenek korszerűsítve és a terhelés ne egy fázisra legyen rá csatlakoztatva. A beépített termosztáttal infrapanelek egyszerűen kezelhetőek és nem igényelnek különösebb tudást.  A beépített termosztát automatikusan kontrollálja a hőmérsékletét és gondoskodik az energia megtakarításáról.

A TEPLOCERAMIC LLC által gyártott infrapanelek infravörös hullámhosszú meleg hullámokkal melegítik a környező tárgyakat és a falakat, ezzel együtt a különböző modellek működés alatt konvekciós hő-hatást fejtenek ki.  Ez azt jelenti, hogy a fali rögzítő konzulokra felhelyezett panelek hátra fele is leadnak a meleget (a panel hátfal felmelegedése, kb. 50 °C alatt meleg maradt), így idővel a fal is átmelegszik és a közös térbe finoman hőt ad le.   A panelek által felhasznált villamos energia teljes mértékben az ember és a helyiség felmelegítésére irányult. Befűtést követően az infrapanelek beépített termosztátja automatikusan fenntartja a szükséges energia felvételt, ettől a pillanattól kezdődik az áramfogyasztás csökkenése. Nem érdemes ki-bekapcsolni a termosztáttal felszerelt infrapaneleket takarékosság céljából, ez többlet költséghez vezethet.

 

További információk

Tömeg 22 kg
Méretek 1200 × 600 × 17 mm
Teljesítmény

730 W

Fűthető terület

15 m2

Fűthető légtér

40 m3

Feszültség

220-230V

Frekvencia

50 Hz

Szín

Bézs, Fehér, Fekete, Márvány 12073, Márvány 12316, Márvány 12973

Infrapanel TEPLOCeramic TCM 800 W kerámia, termosztát nélküli, manuális kapcsolóval 1200x600x17 IP 34; 3,6 A. FŰTHETŐ LÉGTÉR: 16 m² /40 m³. Az infrapanel fali és kerekes rögzítésre alkalmas! termékről 1 értékelés

  1. Ján

    Szlovákiából vásároltam Györgytől 2018 őszén 4 db kerámia panelt, 2 db TCM 800-ast,és 2 db 1000-est.El kell, hogy mondjam egy telet ki fűtöttem a panelekkel és megvagyok elégedve.Nagyon hamar felfűti a szobákat,de persze ahhoz a megfelelő teljesítményűt kell választani.Mindenben segítettek nekem,ha kérdéssel és kéréssel fordultam hozzájuk.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük